Babeş–Bolyai Tudományegyetem, Kolozsvár

Főoldal / Hírek /

Vállalati partnerekkel és 68 tandíjmentes hellyel indulnak mesteri képzéseink

A BBTE Közgazdaság- és Gazdálkodástudományi Magyar Intézetének három mesterképzése – a Vállalati pénzügyi menedzsment, a Marketing stratégiák és politikák, valamint a Vállalkozásmenedzsment – a 2018-2019-es tanévben is vállalatokkal együttműködésben kerül meghirdetésre, és összesen 68 tandíjmentes hellyel várja a felvételizőket. 

A Közgazdaság- és Gazdálkodástudományi Magyar Intézet idén összesen 68 tandíjmentes és további 82 tandíjas hellyel várja a három gazdasági mesterképzésére a szakma iránt érdeklődőket:

A 2016-ban elindított sikeres program folytatásaként a három mesterképzés a 2018-2019-es tanévben is vállalatokkal együttműködésben kerül meghirdetésre. Az együttműködés keretében a partnervállalatok lehetőséget biztosítanak a három mesteri képzés valamelyikére felvételt nyert hallgatóknak részmunkaidős állásokra és gyakornoki programokra való jelentkezésre, kolozsvári munkavégzéssel. A részmunkaidős állások meghirdetésére a júliusi és szeptemberi felvételit követően folyamatosan kerül sor.

Jelenlegi partnereink: OTP Bank Románia, Emerson, East Grain, Antares, E.on Business Services Cluj, Wolters Kluwer, Elite Conta, Mol Romania, Regioconsult, msg systems, Hungaroseal. A partnerlista folyamatosan bővül.

A partnerkapcsolatok értelmében intézetünk összehangolja a délutáni mesteris órarendeket a többnyire délelőtti munkaprogramokkal, ezáltal lehetőséget biztosítva mind a vállalati, mind pedig az egyetemi programokon való részvételre. Emellett a vállalatok az oktatás folyamatába is bekapcsolódnak.

A képzésekre 2018. július 11-16. között lehet jelentkezni a Közgazdaság- és Gazdálkodástudományi Kar székhelyén. A gyakorlatias és piacorientált mesterképzések iránt érdeklődők további információkat itt találhatnak a képzéseinkről és a felvételi folyamatról: http://hu.econ.ubbcluj.ro/felveteli/felveteli-mesteri

A jelentkezők továbbá a magyar.intézet@econ.ubbcluj.ro e-mail címen, valamint az egyes mesteri képzések felelőseinél érdeklődhetnek.

Várjuk a Közgazdaság- és Gazdálkodástudományi Kar, valamint más karok vagy egyetemek alapképzéses programjainak végzős magyar diákjait a mesteri felvételikre!

 

Közgazdaság- és Gazdálkodástudományi Nemzetközi Konferencia 2013

Felvételi

A Babeş–Bolyai Tudományegyetem Közgazdaság- és Gazdálkodástudományi Magyar Intézet felvételit hirdet a 2019–2020 tanévre. A diákok négy alapkézés és három mesterképzés szak közül választhatnak. A nappali tagozatos képzést távoktatás is kiegészíti.

További felvételi információk itt

© 2011 Közgazdaság- és Gazdálkodástudományi Magyar Intézet, Babeş–Bolyai Tudományegyetem, Kolozsvár

Design és programozás a Weblap.ro