Vállalati partnerségben indul a három gazdasági mesterképzésünk

Frissítve: 2019/06/27

A BBTE Közgazdaság- és Gazdálkodástudományi Magyar Intézetének három mesterképzése – a Vállalati pénzügyi menedzsment, a Marketing stratégiák és politikák, valamint a Vállalkozásmenedzsment – a 2019-2020-as tanévben is vállalatokkal együttműködve kerül meghirdetésre. A felvételizőket államilag támogatott helyek magas száma, jelentős ösztöndíjak, rugalmas órarend és vállalati munkatapasztalat szerzésének lehetősége várja.

A Közgazdaság- és Gazdálkodástudományi Magyar Intézet idén is vállalati partnerségben hirdet felvételit a három gazdasági mesterképzésére:

A 2016-ban elindított sikeres program folytatásaként a három mesterképzés a 2019-2020-as tanévben is vállalatokkal együttműködésben kerül meghirdetésre. Az együttműködés keretében a partnervállalatok lehetőséget biztosítanak a három mesteri képzés valamelyikére felvételt nyert hallgatóknak részmunkaidős állásokra és gyakornoki programokra való jelentkezésre, kolozsvári munkavégzéssel. A részmunkaidős állások meghirdetésére a júliusi és szeptemberi felvételit követően folyamatosan kerül sor.

Jelenlegi partnereink: OTP Bank Románia, Mol Romania, East Grain, E.on Business Services Cluj, Wolters Kluwer, Elite Conta, Regioconsult, Goodwill Consulting, Dyntell, ECL, Paprika Rádió, Bendkopp, Steelcase. A partnerlista folyamatosan bővül.

A partnerkapcsolatok értelmében intézetünk összehangolja a délutáni mesteris órarendeket a többnyire délelőtti munkaprogramokkal, ezáltal lehetőséget biztosítva mind a vállalati, mind pedig az egyetemi programokon való részvételre. Emellett a vállalatok az oktatás folyamatába is bekapcsolódnak.

A képzésekre 2019. július 16-19. között lehet jelentkezni a Közgazdaság- és Gazdálkodástudományi Kar székhelyén. A gyakorlatias és piacorientált mesterképzések iránt érdeklődők további információkat itt találhatnak a képzéseinkről és a felvételi folyamatról: http://hu.econ.ubbcluj.ro/felveteli/felveteli-mesteri

A jelentkezők továbbá a magyar.intézet@econ.ubbcluj.ro e-mail címen, valamint az egyes mesteri képzések felelőseinél érdeklődhetnek.

Várjuk a Közgazdaság- és Gazdálkodástudományi Kar, valamint más karok vagy egyetemek alapképzéses programjainak végzős magyar diákjait a mesteri felvételikre!

 

Létrehozva: 2019/06/27

+