Babeş–Bolyai Tudományegyetem, Kolozsvár

Főoldal /

Mesteri képzés

Mesterképzéseink vállalati partnerségben működnek.

Az együttműködés keretében eddig meghirdetett állások listája elérhető itt.

 

Digitális marketing

A digitális marketing a legújabb és legkeresettebb szakmák egyike világszinten, melyre jelenleg kevés akkreditált, kétéves, mesterszintű képzési lehetőség létezik. A Digitális marketing mesteri erre az igényre nyújt megoldást, egyetlen magyar nyelvű szakirányos mesteriként. A Digitális marketing mesteri célja olyan marketing vezetők képzése, akik sikeresen tudják integrálni a digitális marketinget a vállalati stratégiába. A képzés erőteljesen gyakorlatorientált, vállalati gyakorló szakemberek és külföldi vendégoktatók aktív bevonásával működik.

Vállalati pénzügyi menedzsment

Korunk turbulens pénzügyi világában kiemelkedően fontos, hogy alapos ismeretekkel rendelkező, higgadt pénzügyi szakembereket képezzünk mind a vállalati, mind a makrogazdasági szféra számára. A vállalati pénzügyi menedzsment mesterképzés ezt a célt hivatott szolgálni olyan tantárgyak tanulmányozása keretében, amelyek egyrészt a konkrét vállalati pénzügyi döntések korrekt megalapozására készítik fel a hallgatókat, másrészt azokkal a módszertani eszközökkel látják el a hallgatókat, amelyek nélkülözhetetlenek a vállalatok mindennapi pénzügyi menedzsmentjében és hosszú távú stratégiai pénzügyi döntéseiben.

Vállalkozásmenedzsment

A vállalkozásmenedzsment mesteri program célja olyan szakemberek képzése, akik a dinamikusan változó piaci környezetben képesek munkájukkal a vállalatok versenyképességének fejlesztéséhez vezetőként vagy a vállalatok és üzleti hálózatok működését egészében átlátó közgazdászként hozzájárulni. Az oktatási program gazdag palettája nagyvállalati stratégiai és funkcionális ismereteket, valamint kisvállalati és vállalkozásindítási ismereteket egyaránt biztosít, amely kiegészül a megfelelő elméleti és gyakorlati, esettanulmány alapú ismeretek elsajátításával.

 

Közgazdaság- és Gazdálkodástudományi Nemzetközi Konferencia 2013

Felvételi

A Babeş–Bolyai Tudományegyetem Közgazdaság- és Gazdálkodástudományi Magyar Intézet felvételit hirdet a 2019–2020 tanévre. A diákok négy alapkézés és három mesterképzés szak közül választhatnak. A nappali tagozatos képzést távoktatás is kiegészíti.

További felvételi információk itt

© 2011 Közgazdaság- és Gazdálkodástudományi Magyar Intézet, Babeş–Bolyai Tudományegyetem, Kolozsvár

Design és programozás a Weblap.ro