Babeş–Bolyai Tudományegyetem, Kolozsvár

Főoldal /

Mesteri képzés

Mesterképzéseink vállalati partnerségben működnek.

Az együttműködés keretében eddig meghirdetett állások listája elérhető itt.

 

Marketing stratégiák és politikák

A marketing egyike azon vállalati tevékenységeknek, amelyek értéket teremtenek a fogyasztóknak. A marketing stratégiák és politikák mesterképzés célja olyan szakemberek képzése, akik innovatív marketing gondolkodással és eszközökkel értéket teremtenek a fogyasztók és a vállalat számára. Napjaink igényeire válaszolva, a digitális marketing oktatása jelentős szerepet kap a képzésben. A gyakorlatorientált oktatás vállalati együttműködések keretén belül történik, amelyek lehetőséget teremtenek valós feladatok megoldására, de akár részmunkaidős alkalmazásra is. 

Vállalati pénzügyi menedzsment

Korunk turbulens pénzügyi világában kiemelkedően fontos, hogy alapos ismeretekkel rendelkező, higgadt pénzügyi szakembereket képezzünk mind a vállalati, mind a makrogazdasági szféra számára. A vállalati pénzügyi menedzsment mesterképzés ezt a célt hivatott szolgálni olyan tantárgyak tanulmányozása keretében, amelyek egyrészt a konkrét vállalati pénzügyi döntések korrekt megalapozására készítik fel a hallgatókat, másrészt azokkal a módszertani eszközökkel látják el a hallgatókat, amelyek nélkülözhetetlenek a vállalatok mindennapi pénzügyi menedzsmentjében és hosszú távú stratégiai pénzügyi döntéseiben.

Vállalkozásmenedzsment

A vállalkozásmenedzsment mesteri program célja olyan szakemberek képzése, akik a dinamikusan változó piaci környezetben képesek munkájukkal a vállalatok versenyképességének fejlesztéséhez vezetőként vagy a vállalatok és üzleti hálózatok működését egészében átlátó közgazdászként hozzájárulni. Az oktatási program gazdag palettája nagyvállalati stratégiai és funkcionális ismereteket, valamint kisvállalati és vállalkozásindítási ismereteket egyaránt biztosít, amely kiegészül a megfelelő elméleti és gyakorlati, esettanulmány alapú ismeretek elsajátításával.

 

Közgazdaság- és Gazdálkodástudományi Nemzetközi Konferencia 2013

Felvételi

A Babeş–Bolyai Tudományegyetem Közgazdaság- és Gazdálkodástudományi Magyar Intézet felvételit hirdet a 2019–2020 tanévre. A diákok négy alapkézés és három mesterképzés szak közül választhatnak. A nappali tagozatos képzést távoktatás is kiegészíti.

További felvételi információk itt

© 2011 Közgazdaság- és Gazdálkodástudományi Magyar Intézet, Babeş–Bolyai Tudományegyetem, Kolozsvár

Design és programozás a Weblap.ro