Babeş–Bolyai Tudományegyetem, Kolozsvár

Főoldal / Végzősöknek /

Felhívás

Kedves végzős diákok,

Tanulmányaitok végén egy szakdolgozatot kell megírnotok, amely az egyetemi évek alatt elsajátított elméleti ismereteket, valamint ezen ismeretek gyakorlatba ültetését tükrözi. A sikeres végzés érdekében a szakdolgozat megírásának folyamata megfelelő előkészületet igényel.

Első lépésben a dolgozat témáját és ennek megfelelően vezető tanárt kell választanotok. A téma- és vezető tanár választás 2018. november 4-én (vasárnap este) zárul a februári és a júliusi szesszióban vizsgázó alapképzéses és mesteris diákok számára egyaránt.

A téma- és vezető tanár választása elektronikus formában történik. A vezető tanárral való személyes egyeztetés után a következő linken kell bejelentkezni:

TÉMAVÁLASZTÁSI ŰRLAP

A bejelentkező lap tartalmazza a személyes adataitokat, a javasolt témát és a kiválasztott vezető tanárt, valamint a témaválasztás rövid motivációját. A helyek száma a vezető tanároknál korlátozott, ezért fontos, hogy mindenki két témát és két különboző vezető tanárt jelöljön meg. Amennyiben az első opció esetén megjelölt tanár nem tud vállalni, érvénybe lép a második opció. Fontos, hogy preferenciátok sorrendjében írjátok a vezető tanárokat és a témákat. Az 1. OPCIÓ-hoz azt, amelyik témát a legjobban szeretnétek.

A javasolt témákat tartalmazó lista (alapképzésmesteri képzés) irányadó, bármilyen más témát lehet választani a vezető tanárral való egyeztetés során. Témát a tanterv szerint tanult tantárgyakhoz kapcsolódóan kell választani. Ha a tantárgyat román nyelven tanultátok, az adott tantárgy felelős tanárához is lehet fordulni. 

November 9-én kifüggesztésre kerül azon diákok listája, akiket elfogadott a kiválasztott vezető tanár (túljelentkezés esetén történhet meg az esetleges elutasítás). Amennyiben elutasításra kerültök, lehetőségetek van választani más témát, olyan tanárnál, akinél még vannak szabad helyek.

Az eredményeket a magyar tagozat  weboldalán (http://hu.econ.ubbcluj.ro/vegzosoknek) tekinthetitek meg.

Várjuk a jelentkezéseket!


dr. Cardoș Ildikó Réka, adjunktus
Intézetigazgató

 

Közgazdaság- és Gazdálkodástudományi Nemzetközi Konferencia 2013

Felvételi

A Babeş–Bolyai Tudományegyetem Közgazdaság- és Gazdálkodástudományi Magyar Intézet felvételit hirdet a 2018–2019 tanévre. A diákok négy alapkézés és három mesterképzés szak közül választhatnak. A nappali tagozatos képzést távoktatás is kiegészíti.

További felvételi információk itt

© 2011 Közgazdaság- és Gazdálkodástudományi Magyar Intézet, Babeş–Bolyai Tudományegyetem, Kolozsvár

Design és programozás a Weblap.ro