A Debreceni Egyetem esetversenyén vettek részt hallgatóink

Frissítve: 2022/05/10

2022. május 5-6. között került megrendezésre a Debreceni Egyetem Gazdaságtudományi Kara által szervezett II. Ács Antal Esettanulmány Megoldó Verseny, amely idén online körülmények között zajlott. A Babeş-Bolyai Tudományegyetem (BBTE) Közgazdaság és Gazdálkodástudományi Karát idén a négy fős VEKTRA csapat képviselte, melynek tagjai: Balog Rebeka-Beatrix (Menedzsment 3. év), Csorba Emese-Boglárka (Menedzsment, 3. év), Demény Klaudia (Menedzsment 3. év) és Károlyi Katalin-Vivien (Menedzsment 3. év). Csapatunk kiváló teljesítményt nyújtott az erős mezőnyben. 

A verseny tematikája a közösségi közlekedés, és ezen belül a Debreceni Közlekedési Zrt. Stratégiaalkotása volt, a diákok többek között olyan feladatokat kellett megoldjanak, mint a vállalat arculatának megtervezése, employer branding stratégia és akcióterv, valamint költségvetési terv.

Május 5-én került sor az esetoldásra, miután a csapatok megkapták a Debreceni Közlekedési Zrt. (DKV) esetét, 10 óra állt rendelkezésükre kidolgozni azt, majd másnap következett a prezentációk bemutatása szintén online a szakmai zsűrinek.

A versenyen összesen 6 csapat vett részt.

A kolozsvári csapat felkészítő tanárai dr. Györfy Lehel-Zoltán és drd. Kelemen Kincső voltak.

Gratulálunk hallgatóinknak!

Létrehozva: 2022/05/10

+