Választható (opcionális) tantárgyak

Frissítve: 2021/05/17

Első- és másodéves alapképzéses, valamint elsőéves mesteris diákjaink a következő időszakban választhatják ki a következő tanévre vonatkozó opcionális tantárgyakat.

Ezeket a tantárgyakat az Academic Info (academicinfo.ubbcluj.ro/info/), valamint a FSEGA SIS (econ.ubbcluj.ro/sis/) felületein is ki kell választani.

Az opcionális tárgyak kiválasztásának fontos dátumai a következők:

  • 15.05.2020 — 20.05.2020: A diákok kiválasztják az opcionális tárgyakat úgy a FSEGA SIS rendszerben, mind az Academic Info-n.
  • 22.05.2020: A diákok által a FSEGA SIS rendszerében kiválasztott tantárgyak nyilvános közlése a kar honlapján.
  • 25.05.2020 — 26.05.2020: A diákok jelezhetik megjegyzéseiket, észrevételeiket az előzőleg publikált listákkal kapcsolatban az info.student@econ.ubbcluj.ro email címen.
  • 28.05.2020: A diákok által a FSEGA SIS rendszerében kiválasztott tantárgyak végleges listájának közlése a kar honlapján.

 

A FSEGA SIS rendszerében, az "alegere optionale" menüpont alatt, meg lehet tekinteni a választható tantárgyak bemutató videóit, valamint a tantárgyi adatlapokat.

A tantárgyi adatlapok egyébként nyilvánosan elérhetőek a kar magyar honlapján is az Oktatás menüpont alatt, a megfelelő szak oldalára navigálva, majd az oldal alján a "Tantárgyi adatlapok és tantervek" alcím alatt.

Fontos! Amennyiben valaki nem választ magának opcionális tantárgyakat, a rendszer automatikusan fog választani helyette. Ebben az esetben a tanulmányi szerződésbe kötelezően a rendszer által kiválasztott opcionális tantártgyakat kell majd beírni.

A teljes folyamatról részletesen ebben a dokumentumban olvashatsz.

A kar honlapján, román nyelven is megtekinthető az információ itt.

 

+