A közösségért végzett munkája elismeréseképpen Kiválósági Díjban részesült dr. Szász Levente, intézetünk oktatója

Frissítve: 2021/03/10

Dr. Szász Levente, intézetünk egyetemi tanára és karunk dékánhelyettese, a társadalom szolgálatában kifejtett munkájáért és az ebből származó innovatív eredmények elismeréseként a Babeș-Bolyai Tudományegyetem innovatív és kulturális tevékenységekért odaítélt Kiválósági Díjában részesült. A díjat azon oktatók kaphatják meg, akik az előző tanévben a legtöbbet tettek azért, hogy az egyetem keretein belül zajló innovatív tevékenységek eredményei a társadalom szintjén hasznosuljanak.

Dr. Szász Levente kollégánk a 2019-2020-as tanévben a „Covid-19 Romanian Economic Impact Monitor” nevű kutatási projektet indította el és vezette, mely kutatás naprakész információkkal látja el azokat, akik a világjárvány romániai gazdaságra gyakorolt hatásáról szeretnének tájékozódni.

A kutatási projekt a 2020-as év során 267 sajtómegjelenést generált, köztük olyan vezető országos médiumokban való megjelenéssel, mint a Pro TV, az Antena 3 vagy a TVR. Dr. Szász Levente további 24 sajtómegjelenése az egyetemünk és a MOL Románia partnerségéhez köthető, 42 esetben pedig más témában nyilatkozott. 

Gratulálunk az elismeréshez és a kiemelkedő eredményekhez!

Létrehozva: 2021/03/08

+