Döntőben szerepelhettek hallgatóink a NIBS Nemzetközi Üzleti Szimulációs Versenyén

Frissítve: 2021/12/15

A NIBS (Network of International Business Schools) által szervezett Nemzetközi Üzleti Szimulációs Versenyre 2021. november. 9 – 2021. december. 10 között került sor online formában, melyen intézetünket egy négytagú csapat képviselte, akik remek teljesítménnyel kivívták a döntős szereplés jogát: Apetroae Lucas-Matteo (Gazdasági informatika, 3. év,), Bokor-Tóth Krisztina (Menedzsment, 2. év), Fuccaro Kriszta (Menedzsment, 3.év), Kovács Alpár-Botond (Menedzsment, 3.év). Gratulálunk!

A verseny során hallgatóinknak lehetőségük volt egy virtuális technológiai vállalat vezetését szimulálniuk, mely telefonok, tabletek, illetve laptopok gyártásával foglalkozik. A verseny három fordulóból állt: selejtezőből, elődöntőből, illetve egy döntőből, ezeken belül mindegyik forduló 4 döntési időszakból épült fel. Összesen 30 csapat vett részt a versenyen, melyből 10 csapatnak volt lehetősége a döntőben szerepelnie. Intézetünk csapata a döntőig jutott el, a továbbjutásnál az úgynevezett teljesítményindex volt lényeges mely több mutatóból épült fel, többek között: a kumulált profitból, vevői elégedettség indexből, valamint átlagos alkalmazotti elégedettség indexből. A szimuláció nagyszerű lehetőség volt csapatunknak arra, hogy elméleti tudásukat gyakorolatba ültessék, egy menedzser szerepében.

A verseny a NIBS, az EcoSim és a Budapest Business School szervezésében jött létre. A csapat felkészítő tanárai dr. Györfy Lehel-Zoltán, dr. Szász Levente és dr. Rácz béla-Gergely voltak.

Ezúttal is köszönjük az EcoSim-nek, hogy támogatták a versenyen való részvételünket és gratulálunk a csapatunknak a kiváló teljesítményért!

Létrehozva: 2021/12/15

+