Elsőéves diákjaink sikere az Eset Start Menedzsment Versenyen

Frissítve: 2022/11/21

Négy elsőéves csapatunk vett részt a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem kezdő esettanulmányozóknak szervezett versenyén, az ESET Starton. A négy csapat közül három a döntőig jutott, ahol az első két helyet két csapatunk szerezte meg. Gratulálunk!

A verseny 2022. november 8-13. között zajlott, online körülmények között. A döntőt egy selejtező előzte meg, amire négy csapatunk jelentkezett, a Free Thinkers (Dimén-Varga Ábel, Kürti Barbara, Szabó Zsiga Dávid), a Doge (Szalontai Kata, Szomyu Anita, Tófalvi Krisztián), a SicTeam (Vargyasi György, Vitos Tamás, Boda Gergely) és az EconoMix (Boros Richard, Dénes Kriszta, Kolozsi Gergő, Bereczki-Orbán Péter), amely során a Cinema City esettanulmányát kellett kidolgozniuk. A megoldások kiértékelése következtében három kolozsvári csapat jutott a döntőbe, a Free Thinkers, a Doge és az EconoMix, ahol összesen hat csapat versenyezhetett az első helyért. Ebben a fordulóban a Loxon által felvetett kérdésekre kellett megoldással szolgálniuk.

A megoldások kidolgozására 24 óra állt a csapatok rendelkezésére. A csapatoknak 12 perc állt a rendelkezésükre a megoldások bemutatására. A bemutatók után a zsűritagoknak lehetőségük volt kérdéseket feltenni. A verseny végén a Free Thinkers csapatunk állhatott fel a dobogó első, valamint a Doge csapatunk a dobogó második fokára.

A csapatok felkészítő tanárai dr. Györfy Lehel, dr. Szász Levente és dr. Rácz Béla voltak.

Gratulálunk a kiváló teljesítményhez!

Létrehozva: 2022/11/21

+