Különdíj az online EsetSTART menedzsment esettanulmány versenyen

Frissítve: 2020/11/25

Három csapatunk is a nyolcas döntőbe jutott a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Menedzsment szakkollégiuma által menedzsment témában szervezett Eset Start nemzetközi esettanulmány versenyen, közülük pedig az elsőévesekből álló SuitCase csapatunk (Ambrus Anna - Menedzsment, Fülöp Balázs Tihamér - Menedzsment, Székely Evelin Beáta – Gazdasági informatika, Szőke Dóra - Menedzsment) elnyerte a verseny legkreatívabb megoldásáért járó különdíjat.

2020. november 15-22. között került megrendezésre a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Management Szakkollégiuma által szervezett Eset’20 Start esettanulmány verseny. A selejtező online fordulójából 3 kolozsvári csapat jutott tovább a nyolcas döntőbe, a Solvers (Albert Vivienn, Benedek Orsolya, Bokor-Tóth Krisztina, Pásztor Kende Ferenc), a SuitCase (Ambrus Anna, Fülöp Balázs Tihamér, Székely Evelin Beáta, Szőke Dóra), illetve a Solution Seekers (Bereczki Lilla, Józsa Krisztián, Pelger Ivett-Petra, Jako Evelyn).

A döntő fordulókban az Ilcsi natúrkozmetikai márka által felvetett problémákra kellett választ keresniük a csapatoknak, miszerint, hogyan lehetne megszólítani a fiatalabb korosztályt, illetve, hogyan valósulhatna meg a vállalat terjeszkedése.

Az eset kidolgozása, bemutatása és kiértékelése után a SuitCase csapat szerezte meg a verseny "Legkreatívabb megoldása" különdíját.

Gratulálunk a csapatoknak az elért eredményekhez! 

Létrehozva: 2020/11/25

+