Győzelem az Országos Controlling Esettanulmányi Versenyen!

Frissítve: 2021/12/07

Hallgatóink győzelmével zárult a Budapesti Gazdasági Egyetem Országos Controlling Esettanulmányi Versenyének top 7-es döntője. A döntőben a Cryptex csapatunk, melynek tagjai Ábrán Kinga-Réka (Pénzügy és bank alapképzés, III. év), Kovács Alpár-Botond (Menedzsment alapképzés, III. év), Martonos Magor-Tamás (Gazdasági informatika alapképzés, III. év) és Szőke Dóra (Menedzsment alapképzés, II. év), a dobogó első fokán végzett. A Codex csapatunk pedig, melynek tagjai Kovács Dorottya (Menedzsment alapképzés, III. év), Pelger Ivett-Petra (Vállalkozásmenedzsment mesteri, I. év), Tankó Ervin (Vállalati pénzügyi menedzsment mesteri, I. év), bejutott a döntőbe. Gratulálunk hallgatóinknak!

2021. november 12. és december 3. között került megrendezésre a X. Országos Controlling Esettanulmányi Verseny (OCEV), a Budapesti Gazdasági Egyetem és a Lámfalussy Sándor Szakkollégium szervezésében.

A verseny idei esettanulmányát a BKM Budapesti Közművek Zártkörűen Működő Nonprofit Részvénytársaság szolgáltatta. A csapatoknak 10 nap állt rendelkezésére, hogy stratégiát alakítsanak ki a közszolgáltató BKM Nonprofit Zrt. FKF Köztisztasági Divízió piaci növekedésének a lehetőségeire. A stratégia kialakítása folyamán a csapatok a szolgáltatás színvonalának növekedését kellett figyelembe vegyék, fenntarthatóbbá kellett tegyék a működést, illetve egy 3 éves üzleti tervet kellett készítsenek a megfogalmazott javaslatokhoz és akciótervhez.

A verseny dobogója:

1.      Babeș-Bolyai Tudományegyetem, Kolozsvár

2.      Budapesti Corvinus Egyetem

3.      Sapientia EMTE, Csíkszereda

A győztes és a döntős kolozsvári csapatok felkészítő tanárai dr. Györfy Lehel-Zoltán, dr. Szász Levente és dr. Rácz Béla-Gergely voltak.

Gratulálunk a csapatoknak a kiemelkedő eredményért!

Létrehozva: 2021/12/07

+