Győzelem, dobogós helyezések és döntős szereplés a Zyntern esettanulmány-versenyen!

Frissítve: 2021/12/08

A Zyntern Case Study Challenge-en Fenntarthatóság kategóriában az Arsenal csapatunk (Albert Zsófia, Antal András, Bugár Anna, Erőss Ákos) első, az R-day csapatunk (Balázs Kristóf, Bánffy Zsófia, Szepessy László, Zsombori Péter) második, a Terra Team csapatunk (Fischer Anna Gabriella, Hodor Adrienn, Kovács Alpár Botond, Pávai-Marossy Zsófia Réka, Szekernyés Péter, Tamás Fanni) top 7-es helyezést ért el, valamint különdíjat is nyert, míg a Közgazdászok csapatunk (Gergely Balázs, Dinea Márk-Andrei, Kovács Kata, Lőrinczi Réka, Szilágyi-Nagy Zétény) harmadik lett az Üzletfejlesztés kategóriában. Gratulálunk hallgatóinknak!

2021 novemberében került megrendezésre a Zyntern Case Study Challenge esettanulmány-versenye. Ennek keretében két kategóriában vehettek részt a versenyzők: az egyik a Fenntarthatóság x Güntner-Tata Kft. és a másik pedig az Üzletfejlesztés x OTP Bank volt. 

Az elődöntőben több, mint 80 csapat vett részt, amiből kategóriánként 7 csapat került be a döntőbe. Intézetünk képviseletében négy csapat jutott be a verseny döntőjébe, ahol a Fenntarthatóság kategórián belül ki kellett dolgozzanak egy akciótervet a fenntarthatóság témájában a Güntner-Tata számára, valamint az Üzletfejlesztés kategórián belül egy IT gyakornoki programot kellett kigondoljanak az OTP Bank számára.

A bemutatás és kiértékelés után az Arsenal csapat nyerte meg az első helyet, az R-day pedig a másodikat a Fenntarthatóság x Güntner-Tata Kft. Kategóriában, valamint a Közgazdászok végeztek a harmadik helyen az Üzletfejlesztés x OTP Bank kategórián belül.

Az Arsenal, R-day és Közgazdászok csapatok felkészítő tanárai dr. Györfy Lehel-Zoltán, dr. Szász Levente és dr. Rácz Béla Gergely voltak.

A Terra Team elnyerte a verseny "Leginnovatívabb ötlet" különdíját is.

Létrehozva: 2021/12/06

+