Győzelem és második helyezés az Auchan Case Challenge menedzsment versenyen

Frissítve: 2020/10/19

Hallgatóink győzelmével és második helyezésével zárult a 125 résztvevő csapatot felvonultató Auchan Case Challenge menedzsment témájú nemzetközi esettanulmány verseny. Kluzsán Kriszta, Kucharszki Ingrid-Éva, Nagy Miriám és Ravasz Attila (valamennyien Vállalkozásmenedzsment mesteri 1. év) csapata második helyezést ért el a humán erőforrás menedzsment szekcióban, Kelemen Kincső (Vállalkozásmenedzsment mesteri 2. év), Hölgyes Orsolya-Dorottya (Gazdasági informatika 2. év), Borsos András és Jakó Zsolt (mindketten Vállalati pénzügyi menedzsment mesteri 1. év) csapata pedig első helyen végzett az online kereskedelem szekcióban. Gratulálunk!

2020. október 16-án rendezte meg az Auchan Magyarország a Janus Pannonius Közgazdasági Szakkollégium közreműködésével az Auchan Case Challenge üzleti esetmegoldó versenyt, ahol a intézetünket két csapat is képviselte a döntőben.

A verseny során a csapatok két esettanulmány megoldása – HR képzések és fejlesztések vagy az online kereskedelem fejlesztése – közül választhattak, valós és komplex problémákkal nézhettek szembe, amelyek reális szakmai kihívást jelentettek számukra. A HR kategóriában a Polaris csapat tagjai (Kluzsán Kriszta, Kucharszki Ingrid-Éva, Nagy Miriám és Ravasz Attila) egy méltányos, hatékony és igazságos képzési rendszert kellett kidolgozzanak az Auchan Magyarországnak. Az Auchan e-kereskedelemének fejlesztésével foglalkozó Synergy csapat (Borsos András, Hölgyes Orsolya Dorottya, Jakó Zsolt és Kelemen Kincső) elsődleges feladata egy kreatív kampánystratégia kidolgozása volt, amellyel a vállalat az online élelmiszer platformjának forgalomarányát tudja növelni.

Polaris csapat

Az előfordulóban leadott 125 csapat bemutatója alapján kategóriánként 5-5 csapat jutott tovább az online döntőbe, közöttük a Polaris csapat, akik másodikak lettek a HR kategóriában és a Synergy Consulting, elnyerve az első helyet az e-kereskedelemben.

A verseny HR szekciójában részt vett egy harmadik, alapképzéses, Menedzsment szakos csapatunk is, kiegészülve egy Kommunikáció szakos taggal, kiválóan helytállva a versenyen, a következő összeállításban: Domokos Attila, Filep Attila, Hetzke Márk, Kiss Mihály. 

A csapatok felkészítő tanárai dr. Györfy Lehel-Zoltán, dr. Szász Levente és dr. Rácz Béla-Gergely voltak.

Ezúton is gratulálunk csapatainknak a kiváló munkájukért!

Létrehozva: 2020/10/19

+