Győzelem a L’Oréal Brandstorm verseny országos döntőjén

Frissítve: 2022/04/18

A BBTE Közgazdaság- és Gazdálkodástudományi Magyar Intézetének csapata nyerte a L’Oréal Brandstorm verseny országos döntőjét, ezáltal kiérdemelve a jogot, hogy képviselhesse Romániát a verseny globális szakaszán. A csapat tagjai Csáki Alpár (Marketing, III. év), Székely Krisztina-Evelin (Marketing, III. év) és Tîrnăvean Anamaria (Marketing, II. év), felkészítő tanáruk dr. Săplăcan Zsuzsa. Gratulálunk a csapatnak és sok sikert kívánunk a globális fordulóban!
 

2022. április 14-én került sor a L’Oréal, piacvezető kozmetikai vállalat éves innovációs versenyének, a L’Oréal Brandstormnak a romániai döntőjére. A verseny szakmai partnere a Salesforce volt, a világ vezető ügyfélkapcsolat menedzsment platformját működtető vállalat. Az ezúttal online szervezett országos döntőbe az előző fordulók során legjobban teljesítő öt csapat került. A Csáki Alpár (Marketing, III. év), Székely Krisztina-Evelin (Marketing, III. év) és Tîrnăvean Anamaria (Marketing, II. év) alkotta Encompassable kolozsvári csapat győzelmével zárult a döntő, akik a kiváló teljesítménynek köszönhetően, a verseny globális szakaszán képviselhetik Romániát 65 ország győztes csapatai között. Ezzel már másodszor sikerült intézetünk diákjainak megnyerni a verseny országos döntőjét. 

Idén a versenyfeladat megoldása során a csapatoknak három terület közül kellett választaniuk: inkluzív szépségápolás, személyreszabott technológia, valamint fenntartható szépségápolás. Az Encompassable csapatunk az inkluzív szépségápolás témában dolgozta ki a NYX márka számára innovatív ötletét, és három hónapnyi kemény munka után országszinten a legjobb öt csapat közé jutottak.  

A döntőben minden a csapat a L’Oréal Romania vállalatvezetője, marketing igazgatója, operációs menedzsere, humánerőforrás menedzsere, ügyfélszolgálati menedzsere, az Active Cosmetics, a Consumer Products, a Professional Products, valamint a L’Oréal Luxe divíziók vezetői alkotta zsűri előtt mutatta be ötletét. A prezentációk és kérdések végén a kolozsvári csapat bizonyult a legjobbnak, és érdemelte ki, hogy képviselje Romániát a verseny globális elődöntőjében.

Gratulálunk a csapatnak és sok sikert kívánunk a globális megmérettetéshez!

Létrehozva: 2022/04/18

+