Hatodik éve folyamatosan döntőben a BBTE hallgatói a legrangosabb magyar menedzsment versenyen

Frissítve: 2020/10/04

Fábián István (Vállalkozásmenedzsment mesteri II. év), Izsák Réka (Pénzügy és bank alapképzés II. év), Jakó Zsolt (Menedzsment alapképzés III. év), Vojkuj Csongor (Vállalati Pénzügyi Menedzsment I. év) hallgatóink kiváló negyedik helyezést értek el - 96 résztvevő csapat között - a Budapesti Corvinus Egyetemen menedzsment témában megrendezett XXI. Országos Esettanulmány Versenyen (OEV-en). A nagyszerű teljesítmény egyben azt is jelenti, hogy intézetünk hallgatói az utóbbi hat évben mindig a rangos rendezvény top4-es döntőjébe jutottak. Gratulálunk!

2020. szeptember 26-28 között került megrendezésre a XXI. Országos Esettanulmány Verseny (OEV) a Budapesti Corvinus Egyetem és az EVK Szakkollégium szervezésében, mely a Kárpát-medence legrangosabb magyar nyelvű versenyének számít.

Idén is kétfordulós rendszerben szervezték meg a nemzetközi eseményt. Az online előfordulót követően a 96 jelentkező közül mindössze 12 csapat jutott tovább a budapesti döntőre, közöttük volt a Babeș-Bolyai Tudományegyetem Közgazdaság- és Gazdálkodástudományi Magyar Intézetét képviselő Synergy Consulting csapat (Fábián István – Vállalkozásmenedzsment mesteri II. év, Izsák Réka – Pénzügy és bank alapképzés II. év, Jakó Zsolt – Menedzsment alapképzés III. év, Vojkuj Csongor – Vállalati Pénzügyi Menedzsment I. év), valamint az Amazon(u)s csapat (Farkas-Hegyi Beátrix – Menedzsment alapképzés II. év, Kozma Nóra – Menedzsment alapképzés III. év, Nagy Miriám – Menedzsment alapképzés III. év, Tiboldi Dorka – Gazdasági informatika alapképzés II. év). Csapataink a járványhelyzet miatt a budapesti döntőbe online kapcsolódhattak be.

Az esettanulmányt a MOL-Csoport szolgáltatta, a résztvevő csapatoknak másfél nap állt rendelkezésükre, hogy kidolgozzák stratégiájukat, amelyet gyakorló szakemberekből álló zsűri előtt prezentálhattak. A verseny döntőjébe 4 csapat jutott be, köztük voltak a Synergy Consulting csapat is, akik végül a 4. helyen végeztek.

Gratulálunk a kiváló eredményért csapatainknak!
 

Létrehozva: 2020/10/01

+