Hogyan hirdessünk a Google-on, eredményesen? Stratégiai és taktikai meglátások Csog Évától

Frissítve: 2021/12/02

Csog Éva, digitális marketing szakértő a   Netring SEO & Marketing Online  ügynökségnél, előadást tart 2021. december 6-án, 17:20 órától a Babeș-Bolyai Tudományegyetem Közgazdaság- és Gazdálkodástudományi Karának digitális marketing mesterszakos diákjai számára.

Az előadás alatt bemutatásra kerülnek a Google keresőmotoron alkalmazandó eredményes reklám stratégiák és taktikát. A Google Ads platform technikai bemutatásán túl szó lesz a marketing mix szerepéről és az eredményes optimizáláshoz szükséges kiegészítő platformok használatáról, mint Google Analytics, Google Tag Manager, Google Merchant Center, Google Data Studio.

Csog Éva több, mint húszéves szakmai tapasztalattal rendelkezik marketingkommunikációs projektek megtervezésében és végrehajtásában. Négy éve szakosodott az online eladásokra, az általa vezetett ügynökség Google Partner, és havi szinten több, mint 15.000 eurós reklámbüdzsét kezel.

Az előadás az   Integrált marketingkommunikáció   tantárgy keretén belül zajlik, a másodéves   Digitális marketing mesterképzésen , dr. Alt Mónika Anetta Zoom linkjén.

Létrehozva: 2021/12/02

+