Intézetünk tagjai nyerték el a Közgazdász Fórum tudományos folyóirat Fiatal szerző díját​​​​​​​

Frissítve: 2020/10/16

2020. október 9-én, az RMKT országos küldöttgyűlésén került sor a Közgazdász Fórum tudományos folyóirat Fiatal szerző díjának átadására.

Ezzel a díjjal az RMKT Elnöksége ki szeretné fejezni, hogy az RMKT számára fontos a fiatal közgazdász kutatók tudományos tevékenységének és szakmai előmenetelének támogatása, illetve az, hogy helyet biztosítson a Közgazdász Fórum hasábjain a fiatalok tudományos publikációinak.

A szerkesztőbizottság minden évben szavazással választja ki az előző év folyamán 35 évesnél fiatalabb szerző(k) által jegyzett legjobb cikket. Mivel a tavaly a díj kiosztása elmaradt, ez alkalommal a 2017-es és 2018-as évfolyamok díjazottait jutalmazták.

2017-ben a Fiatal szerző díjat a Rácz Béla-Gergely, Unger Botond szerzőpáros kapta, A romániai és magyarországi önkormányzati adótranszferek hatékonyságának összehasonlító elemzése című cikkükért (elérhető itt).

2018-ban Csíki Ottó és Szász Levente nyerte el a Fiatal szerző díjat, Az autókereskedők telephelyválasztását befolyásoló tényezők Romániában című cikkük (elérhető itt) szakmai elismeréseként.

Gratulálunk a nyerteseknek!

Létrehozva: 2020/10/16

+