Intézetünk történetének első Pro Scientia Aranyérmét nyerte el Csíki Ottó doktorandusz

Frissítve: 2021/12/08

Csíki Ottó, a Babeș–Bolyai Tudományegyetem Közgazdaság- és Gazdálkodástudományi Karának doktorandusza 2021. november 24-én a Magyar Tudományos Akadémia székhelyén vehette át a kiváló akadémiai tevekénységéért járó Pro Scientia Aranyérmet. A díjátadón szintén kitüntetésben részesült az Aranyérem alapjául szolgáló színvonalas kutatások témavezetője, dr. Szász Levente egyetemi tanár, dékánhelyettes.

Pro Scientia Aranyéremben azok a fiatal kutatók részesülhetnek, akik szakmai karrierjük során valamely tudományterületen kiemelkedő teljesítményt nyújtottak. A Pro Scientia Aranyérmet kétévente, pályázat útján, a szekciók felterjesztése alapján az Országos Tudományos Diákköri Tanács ítéli oda.

A nevezéshez számos feltételt szükséges teljesíteni, ezek közül az egyik alapvető kritérium a legalább egy első helyezés az Országos Tudományos Diákköri Konferencián. A szabályzatnak megfelelően 2021-ben minden szakterületről összesen 48 Pro Scientia Aranyérem került átadásra, ebből 4 a közgazdaságtudományi szakterületen.

Gratulálunk intézetünk doktoranduszának, valamint szakmai mentorának a kiemelkedő elismerésért!

Létrehozva: 2021/12/08

+