Kiváló szereplés a NIBS International Business Simulation versenyen

Frissítve: 2022/11/30

A NIBS (Network of International Business Schools) és az Ecosim által szervezett Nemzetközi Üzleti Szimulációs Versenyen vehetett részt négyfős hallgatói csapatunk, 3 kontinens 14 egyetemének 40 diákcsapatával versenyezve. Diákjaink kiváló teljesítménnyel bejutottak a top10-es döntőbe, ahol végül 7. helyezést értek el.

Az Albert Zsófia (Pénzügy és bank, 2. év), Erőss Ákos (Menedzsment, 2. év), Gergely Balázs (Menedzsment, 2. év) és Zsombori Péter (Menedzsment, 2. év) alkotta csapat kiváló szakmai teljesítménnyel kivívta a döntőbe jutás jogát az erős nemzetközi mezőnyben.

A döntőbejutást két forduló (selejtező és elődöntő) előzte meg, amely során diákjaink mások mellett egyesült államokbeli, hollandiai, kanadai, kínai, németországi csapatokkal mérték össze tudásukat egy virtuális technológiai vállalat vezetésében.

A verseny izgalmas és fordulatokkal teli volt, előfordult olyan is, hogy egy csapat utolsó helyről első helyre került egy döntési periódus után egy előre jól megtervezett vállalati stratégiának köszönhetően. Diákjaink betekintést nyerhettek abba, hogy mely tényezők határozzák meg egy vállalat eredményességet és hogy hogyan lehet jól működő vállalati stratégiát kidolgozni. A szimuláció nagyszerű lehetőséget teremtett diákjainknak arra is, hogy eddigi tudásukat egy menedzser szerepében, gyakorlatias környezetben is kipróbálhassák.

A csapat felkészítő tanára dr. Benedek Botond volt.

Gratulálunk a csapatnak a kiváló teljesítményhez!

Létrehozva: 2022/11/30

+