Kiválósági díjban részesült dr. Györfy Lehel docens

Dr. Györfy Lehel, intézetünk docense, az oktatásban kifejtett munkájáért és az ebből származó eredmények elismeréseként a Babeș-Bolyai Tudományegyetem oktatási kiválósági díjában részesült. A díjak átadására 2016. április 26-án került sor.

2016. április 26-án, a Babeș-Bolyai Tudományegyetem Aula Magnajában átadásra kerültek a 2015-ös tanév kutatási és oktatási tevékenységeiért odaítélt kiválósági díjak. A Közgazdaság- és Gazdálkodástudományi Kar hat díjazottja között köszönthetjük dr. Györfy Lehelt, intézetünk docensét, aki az oktatásban kifejtett munkájáért és az ebből származó eredmények elismeréseként részesült a Babeș-Bolyai Tudományegyetem oktatási kiválósági díjában.

Dr. Györfy Lehel a Menedzsment, KKV Menedzsment, Stratégiai Menedzsment, Small Business Management és Üzleti Stratégiák tárgyainak oktatója, a nemzetközi esettanulmány versenyek intézeti felelőse és a Gazdasági Tanácsadó Klub (GTK) szakkollégium alapító koordinátora. A 2015-ös évben az általa vagy az ő közreműködésével is felkészített hallgatóink és hallgatói csapataink 12 nemzetközi szakmai és tudományos versenyen vettek részt, ahol 3 első díjat, 4 második díjat, 1 harmadik díjat, 2 különdíjat és egy legjobb négy közé való jutást értek el. Ezen eredméyek közül a legkiemelkedőbb a KPMG International Case Competition romániai országos fordulóján való győzelem volt, melynek következtében intézetünk hallgatói képviselhették Romániát Dubaiban, a verseny globális fordulóján.

Gratulálunk az elsimeréshez!

+