Közös gyakorlati képzés logisztikai menedzsmentből a Steelcase vállalattal

Frissítve: 2022/12/08

2022. december 5-én intézményünk 3. éves hallgatói vállalatlátogatáson vehettek részt, melyre egyetemünk partnervállalata, a Steelcase kolozsvári székhelyén került sor. A vállalatlátogatást megelőzte egy esettanulmány-verseny a vállalat aktuális logisztikai projektjére vonatkozóan, melyet a diákok egy hét alatt kellett kidolgozzanak a logisztikai menedzsment szeminárium keretein belül. A megoldásokat a tárgy oktatói, dr. Szász Levente egyetemi tanár, illetve Kelemen Kincső, doktorandusz értékelték ki a Steelcase munkatársaival együttműködésben. Eredményeik elismerésképpen az öt legjobb megoldást készítő diákcsapat egy vállalatlátogatáson vehetett részt a Steelcase kolozsvári székhelyén, ahol megoldásaik részletes szakmai kiértékelésére is sor került. 

A látogatás során hallgatóink a logisztikai menedzsment módszerek vállalati alkalmazásába nyerhettek gyakorlati betekintést, melynek során nem csak az elméletben tanultak gyakorlati megvalósulását láthatták a Steelcase vállalat példáján keresztül, hanem a megoldásaik részletes kiértékelésére is sor került a vállalat szakértői által.

Ezúton is köszönjük a kolozsvári Steelcase vezetőségének és munkatársainak a színvonalas szakmai együttműködést, a szíves vendéglátást, valamint azt, hogy az aktuális logisztikai kihívásaikat diákjainkkal megosztva hozzájárultak intézményünk gyakorlatias oktatáskínálatának továbbfejlesztéséhez!

Létrehozva: 2022/12/08

+