Könyvtár egy kattintásra: az összes kurzus bibliográfiája elérhető online

Frissítve: 2020/12/14

A  Központi Egyetemi Könyvtár a felhasználóinak rendelkezésére bocsátja az összes egyetemi kurzus bibliográfiáját. A platformot folyamatosan frissítik, így minden nap jelennek meg rajta új anyagok.

A "Lucian Blaga" Központi Egyetemi Könyvtár (BCU) az összes felhasználójának rendelkezésére bocsátja a BBTE összes karán és szakán oktatott kurzusainak szkennelt bibliográfiáját.

A platformot folyamatosan frissítik, így minden nap jelennek meg rajta új anyagok. Az elektronikus formátumban elérhető tartalmakhoz az érdeklődők a könyvtári felhasználói kódjukkal férnek hozzá, ami a könyvtári belépőjükön szerepel. Azok számára, akik először használják a bibliográfiák elérésére szolgáló platformot, a hozzáférési jelszó (parola de acces) ugyanaz, mint a könyvtári belépő kódjuk (cod unic de utilizator BCU).

További információkat és az elérési útvonalat ezen a linken lehet megnézni: https://www.bcucluj.ro/ro/resursele-bibliotecii/bibliografie-cursuri
Ugyanezen a webes elérhetőségen a platform használatával kapcsolatos oktatóvideó (tutorial) is elérhető.

Könyvtári belépőt egyébként online is lehet igényelni az egyetem diákjai számára. Ezzel kapcsolatosan további információkat ezen a linken, illetve ebben a bemutató dokumentumban (pdf) lehet megtudni.

Létrehozva: 2020/12/14

+