Marketing adatok vizualizációja Tableau-val

Frissítve: 2021/05/17

Az adatvizualizáció lényege nagy mennyiségű adatok grafikus ábrázolása, gyorsan és könnyen értelmezhető módón. Számos előnye miatt az adatvizualizáció nagyon gyorsan teret hódított a vállalati szférában különös tekintettel a marketing területén.

A május 6-i előadáson a Digitális marketing mesteris diákok megismerhették a Tableau funkcióit egy kérdőíves kutatás, egy weboldal látogatási adatok és egy reklámkampány hatékonyságának a prezentálásán keresztül.

Az adatvizualizáció lényege nagymennyiségű adatok grafikus ábrázolása, gyorsan és könnyen értelmezhető módón. Számos előnye miatt az adatvizualizáció nagyon gyorsan teret hódított a vállalati szférában különös tekintettel a marketing területén. A május 6-i előadáson a Digitális marketing mesteris diákok megismerhették a Tableau funkcióit egy kérdőíves kutatás, egy weboldal látogatási adatok és egy reklámkampány hatékonyságának a prezentálásán keresztül.

A május 10-i előadáson a harmadéves Marketing szakos diákok az eladási tevékenység értékelése és előrejelzése szempontjából ismerkedtek meg a Tableau-val, A jelen előadások részét képezik a karunk gyakorlatorientált oktatásának. A btProvider vállalat szakemberei összesen négy képzést tartottak a tavaszi félévben.

Köszönjük a btProvider-nek a szakmai támogatást!

Létrehozva: 2021/05/16

+