Marketing Event Czira Izabellával a reklámtermékekről

Frissítve: 2020/03/01

Czira Izabella, a Wedas reklámügynökség marketing szakértője, előadást tart Reklámtermékek a gyakorlatban ─ Az ötlettől a megvalósításigcímmel 2020. március 3-án 17:20-18:50 óra között a Közgazdaság- és Gazdálkodástudományi Kar 006-os termében. 

Czira Izabella a Babeş-Bolyai Tudományegyetem Kommunikáció, Közkapcsolatok és Reklám Intézet magyar tagozatán végezte az alapképzést, majd a tanultak kiegészítéseként a Közgazdaság- és Gazdálkodástudományi Kar Marketing Stratégiák és Politikák szakán folytatta tovább tanulmányait.A marketing mesterképzéssel párhuzamosan elvégezte a Nemzetközi Gazdálkodás szakot is, román nyelven, ezzel is átfogóbb tudást szerezve a gazdaság működéséről.

Jelenleg marketing specialistaként dolgozik a Wedas, reklámtermékekre szakosodott vállalatnál, ahol a több területről szerzett tudását most a gyakorlatban is érvényesítheti.A Reklám tantárgy keretén belül arról fog előadást tartani, hogy milyen egy jó reklámtermékekre épülő kampány, illetve a gyakorlatban is bevált módszereket mutat be a megfelelő termékek kiválasztása érdekében.

Minden érdeklődött szeretettel várunk!

Létrehozva: 2020/03/01

+