Marketing Event Răzvan Bucur-ral a Social listeningről

Frissítve: 2021/03/05

Răzvan Bucur, a Zelist Monitor termékmenedzsere, tart előadást a Digitális marketing mesterképzésünkön Social listening a romániai piacon címmel 2021. március 11-én 19:00-20:30 óra között dr. Alt Mónika Anetta zoom linkjén.    

Răzvan Bucur, a Zelist Monitor termékmenedzsere, tart előadást Social listening pe piața românească címmel 2021. március 11-én 19:00-20:30 óra között dr. Alt Mónika Anetta zoom linkjén a Digitális marketing mesterképzésünkön.

Răzvan Bucur - Zelist Monitor

Răzvan Bucur 2003 óta dolgozik az online szférában és több mint tíz éve foglalkozik az online tartalom monitorizálásával.

Az előadása alatt bemutatásra kerülnek a social listening platformok, különös tekintettel a Zelist Monitor, de szó lesz a közösségi médiában keletkező álhírekről és az adatok vizualizációjáról is. A Zelist Monitor a márkák teljeskörű médiamenedzsmentjére kínál szolgáltatásokat.

A legnagyobb romániai online sajtó és közösségi média adatbázissal rendelkezik, úgy a források számát, mint az archívumot illetően. A platform különböző típusú adatokat, biztosit a felhasználóknak, mint például demográfiai-, földrajzi-, hírek láthatósági, illetve adatelemzéseket és jelentéseket is generál. Az előadás román nyelven zajlik.                 

Minden érdeklődött szeretettel várunk!

Létrehozva: 2021/03/05

+