Marketingkutatás a gyakorlatban – 2021: vállalatok jelentkezését várjuk

Frissítve: 2021/01/04

A BBTE Közgazdaság- és Gazdálkodástudományi Karán oktatott Marketingkutatás tantárgy keretében folytatjuk a tizenegy éve elindított Marketingkutatás a gyakorlatban programot. Az idén első alkalommal vállalunk online marketingkutatást is a Digitális marketing mesteri keretén belül. A program keretében a diákok valós marketingkutatási projekteket készítenek a részvevő vállalatok számára. Az érdeklődő vállalatok jelentkezését 2021. február 5-ig várjuk!

A Babeş-Bolyai Tudományegyetem Közgazdaság- és Gazdálkodástudományi Karán oktatott Marketingkutatás tantárgy keretében folytatjuk a tizenegy éve elkezdett Marketingkutatás a gyakorlatban című programot. Az idén első alkalommal vállalunk online marketingkutatást is a Digitális marketing mesteri keretén belül. A program keretében főleg kérdőíves felmérést készítünk egy termék/szolgáltatás keresletéről, egy márka imázsáról, vásárlói elégedettségéről, vagy akár egy reklámkampány hatékonyságáról.

A programban a következő vállalatok és szervezetek vettek korábban részt: Codespring, Kolozsvári Magyar Opera, Pont, Promoteus Advertising, Romániai Magyar Közgazdász Társaság, Ginax Power, Agrosel, Regio Consult, Creativ Fun, Mikó Étterem, Seeme GPS, BendKopp, Autonet, Mercurius Info Tour, Prisma Egyesület, Biodental Implant, BW Photo Booth, Cosmetic Plant, END-IBO, Halcyon Mobile, NS Software és a Vibe Fesztivál. Köszönjük partnereinknek a szakmai támogatást!

A program keretében a diákok valós marketingkutatási projekteket készítenek a részvevő vállalatok számára, a vállalatok igényeinek megfelelően. Minden marketingkutatási projekt egyedi, vállalati problémára szabott, és ennek megfelelően alakítjuk ki a diákokból álló, 3-4 fős csapatokat. A marketingkutatási projekt szerves része a diákok végső értékelésének. A marketingkutatást 2021. március-május időszakban végezzük.

Az érdeklődő vállalatok jelentkezését 2021. február 5-ig várjuk a monika.alt@econ.ubbcluj.ro e-mail címen.
 
Programfelelős: dr. Alt Mónika-Anetta, docens
e-mail: monika.alt@ubbcluj.ro, mobil: 0744132896

Létrehozva: 2021/01/04

+