Felhívás: Marketingkutatás a gyakorlatban – 2022

Frissítve: 2022/01/03

A karunkon oktatott Marketingkutatás tantárgy keretében folytatjuk a tizenkét éve elindított Marketingkutatás a gyakorlatban programot. A program keretében a diákok valós marketingkutatási projekteket készítenek a részvevő vállalatok számára. 

Az érdeklődő vállalatok jelentkezését  2022. február 4-ig  várjuk!

A Babeş-Bolyai Tudományegyetem Közgazdaság- és Gazdálkodástudományi Karán oktatott Marketingkutatás tantárgy keretében folytatjuk a tizenkét éve elkezdett Marketingkutatás a gyakorlatban című programot. A program keretében kérdőíves, vagy online tartalomelemzést készítünk egy termék/szolgáltatás keresletéről, egy márka imázsáról, vásárlói elégedettségéről, vagy akár egy reklámkampány hatékonyságáról.

A programban a következő vállalatok és szervezetek vettek korábban részt: Codespring, Kolozsvári Magyar Opera, Pont, Promoteus Advertising, Romániai Magyar Közgazdász Társaság, Ginax Power, Agrosel, Regio Consult, Creativ Fun, Mikó Étterem, Seeme GPS, BendKopp, Autonet, Mercurius Info Tour, Prisma egyesület, Biodental Implant, BW Photo Booth, Cosmetic Plant, END-IBO, Halcyonmobile, NS Software, Vibe fesztivál, Prima Press, Bere á La Cluj, Zetevar Panzió és a Melinda Instal. Köszönjük partnereinknek a szakmai támogatást!

A program keretében a diákok valós marketingkutatási projekteket készítenek a részvevő vállalatok számára, a vállalatok igényeinek megfelelően. Minden marketingkutatási projekt egyedi, vállalati problémára szabott, és ennek megfelelően alakítjuk ki a diákokból álló, 3-4 fős csapatokat. A programban alapképzéses marketing szakos- és mester képzéses digitális marketingre szakosodott diákok vesznek részt. A marketingkutatási projekt szerves része a diákok végső értékelésének.

A marketingkutatást 2022. március-május időszakban végezzük.

Az érdeklődő vállalatok jelentkezését 2022. február 4-ig várjuk a monika.alt@ubbcluj.ro e-mail címen.
 
Programfelelős: dr. Alt Mónika-Anetta, egyetemi docens
e-mail: monika.alt@ubbcluj.ro, mobil: 0744132896

Létrehozva: 2022/01/03

+