Második helyezés az Erdély Pitch ötletversenyen!

Frissítve: 2022/04/25

A Csenteri András-Gergely (Gazdasági informatika 3. év), Domokos Ferenc (Menedzsment 3. év), Karda Sára (Menedzsment 3. év) alkotta csapatunk második helyezésével ért véget a 2022. április 5-én, Bukarestben, az OTP Alapítvány OK Centerében megrendezett Erdély Pitch 2022 ötletverseny döntője. Gratulálunk!

A verseny olyan ötletek megalkotására szólította fel a potenciális résztvevőket, amelyek fenntarthatóságot biztosító üzleti lehetőségeket rejtenek magukban. A verseny az OTP Bank támogatásával jött létre, a nyertes számára 5000 eurós fődíjjal, valamint 2 éves mentorprogram biztosításával.

Csapatunk egy, főként környezeti fenntarthatóság szempontjából releváns ötlettel nevezett be, mégpedig az újra-használható poharak bevezetésével az erdélyi fesztivál- és szórakozóiparba. A pahaRE csapat az ötlettel második helyezést ért el, 500 eurós díjban, valamint egy 1000 eurós reklámcsomagban részesült az OTP Bank és az Erdélyi Pitch felajánlásából. Az ötlet megvalósítását a csapat a verseny eredményétől függetlenül tervezi megvalósítani, ezért a zsűri részéről érkező visszajelzések mindenképpen építő jellegűek voltak.

Gratulálunk a csapatnak!

Létrehozva: 2022/04/25

+