„Menedzsment a gyakorlatban” címmel előadást tart Laczkó Dénes

Frissítve: 2021/10/04

Gyakorlati menedzsment tapasztalatait osztja meg az első éves hallgatókkal Laczkó Dénes meghívott előadónk, a UBM Feed Romania menedzsere a bevezető Menedzsment előadás keretén belül.

Laczkó Dénes a Babeş-Bolyai Tudományegyetem Közgazdaság- és Gazdálkodástudományi Magyar Intézetének Menedzsment szakán végezte az alapképzést, majd ugyanitt mesterizett Vállalati pénzügyi menedzsment szakon. Egyetemi hallgatóként és a Gazdasági Tanácsadó Klub (GTK) szakkollégium junior, majd szenior tagjaként számos tudományos diákköri konferencián és esettanulmány versenyen ért el olyan kiemelkedő eredményeket, melyek megfelelő kiindulópontot jelentettek gyors vezetői karrierjének.

Laczkó Dénes már mesteri tanulmányai alatt egy, az ágazatban országos jelentőségű, nemzetközi vállalatban, a Marsorom KFT-ben kezdett dolgozni felelős pozícióban, majd ugyanitt értékesítési és kontrolling menedzserré lépett elő. Ezt követően az East Grain gabonakereskedő cég üzletág vezetőjeként tevékenykedett, jelenleg pedig a UBM Feed Románia takarmánytermelő és -értékesítő nemzetközi vállalat menedzsereként dolgozik.

Laczkó Dénes vezetői tapasztalataiból oszt meg egy szeletet hallgatóinkkal, gyakorlati információkkal nyitva meg az első éves Menedzsment előadások sorozatát október 5-én, kedden, 17.20-tól (a rövid tantárgyismertetést követően).

Létrehozva: 2021/10/04

+