Menedzsment a gyakorlatban Vincze Tamással

Frissítve: 2021/12/05

Gyakorlati menedzsment tapasztalatait osztja meg az első éves hallgatókkal Vincze Tamás meghívott előadónk, az East Grain KFT menedzsere 2021. december 7-én, kedden, 17,20-kor a dr. Györfy Lehel Zoom linkjén zajló Menedzsment előadás keretén belül.

Vincze Tamás  a Babeş-Bolyai Tudományegyetem Közgazdaság- és Gazdálkodástudományi Magyar Intézetének Menedzsment szakán végezte az alapképzést, majd ugyanitt mesterizett Vállalati pénzügyi menedzsment szakon. Egyetemi hallgatóként és a Gazdasági Tanácsadó Klub (GTK) szakkollégium junior, majd szenior tagjaként számos tudományos diákköri konferencián és esettanulmány versenyen ért el olyan kiemelkedő eredményeket, melyek megfelelő kiindulópontot jelentettek gyors vezetői karrierjének.

Vincze Tamás már mesteri tanulmányai alatt a Raiffeisen Bankban kezdett dolgozni, majd az East Grain gabonakereskedő cégben tevékenykedett felelős pozíciókban, jelenleg pedig – a már cégcsoporttá gyarapodott vállalat -  ügyvezető igazgatói pozícióját tölti be.

Vincze Tamás    2021. december 7-én  vezetői tapasztalataiból oszt meg egy szeletet hallgatóinkkal, gyakorlati információkkal folytatva az első éves Menedzsmet előadások sorozatát.

Létrehozva: 2021/12/05

+