Oktatói Kiválósági Díjban részesült dr. Rácz Béla-Gergely, intézetünk adjunktusa

Frissítve: 2021/03/08

Dr. Rácz Béla-Gergely, intézetünk adjunktusa, az oktatásban kifejtett munkájáért és az ebből származó eredmények elismeréseként elnyerte a Babeș-Bolyai Tudományegyetem Oktatói Kiválósági Díját. A díjat azon oktatóknak ítélik oda, aki az előző tanévben az oktatásban, az oktatáson kívüli diáktevékenységekben, valamint a versenyeredmények tekintetében összesítve a legkiemelkedőbbnek bizonyul a kari oktatók között.

Dr. Rácz Béla-Gergely kollégánk a 2019-2020-as tanévben az általa oktatott valamennyi tantárgy hallgatók általi értékelésében elérte legalább a 4-es átlagos osztályzatot (a maximális 5-ből), ugyanakkor emellett 15 hallgató vagy hallgatói csapat nemzetközi esettanulmány versenyen való eredményes szereplését koordinálta (dr. Szász Leventével és dr. Györfy Lehellel társkoordinációban).

Kollégánk diákkutatásban végzett témavezetői tevékenysége szintén kiemelkedő volt, az általa vezetett hallgatók három második helyezést és egy harmadik helyezést értek el az Erdélyi Tudományos Diákköri konferencián, míg a Magyar Nemzeti Bank tanulmányi versenyén „kiváló pályamunka” minősítést értek el hallgatói.

Gratulálunk az elismeréshez és a kiemelkedő eredményekhez!

Létrehozva: 2021/03/08

+