A Melinda cégcsoport támogatásával négy diákunk vehet részt a hollandiai esettanulmány-versenyen és felkészítőn

Frissítve: 2023/07/13

A mai eredményhirdetéssel lezárult intézményünk első- és másodéves hallgatói számára kiírt pályázata, amely a szeptemberi "Rotterdam International Case Competition Bootcamp" esettanulmány-versenyző táboron való részvételre biztosít lehetőséget. A 2023. június 22-én közzétett pályázat jelentkezési határideje július 9-én zárult, ezt követően a pályázat Elbíráló Bizottsága értékelte a jelentkezők által benyújtott anyagokat és kiválasztotta azt a négy sikeres pályázót, akik Rotterdamban képviselhetik intézményünket a nemzetközi eseményen.

A pályázat nyerteseinek névsora:

  • Antal András (Pénzügy és bank, 2. év);
  • Kolozsi Gergő (Marketing, 1. év);
  • Kovács Kata (Pénzügy és bank, 2. év);
  • Kürti Barbara (Gazdasági informatika, 2. év)

Gratulálunk a nyertes diákoknak!

A négyfős kolozsvári diákcsapat 2023. szeptember 28-29. között fogja képviselni a BBTE Közgazdaság- és Gazdálkodástudományi Karát a rotterdami esettanulmány-felkészítő táborban megrendezendő verseny során, számos jelentős európai egyetemmel mérve össze tudásukat, ezáltal olyan értékes tapasztalatra téve szert, amely a későbbi nemzetközi versenyeken hasznos alapot biztosíthat.

A program megvalósulását 100%-ban a Melinda cégcsoport támogatja. Köszönjük vállalati partnerünknek a színvonalas gazdasági oktatás folyamatos támogatását!

Létrehozva: 2023/07/13

+