Salesforce Marketing Cloud előadások a Digitális marketing mesterin és Marketing alapképzésen

Frissítve: 2021/04/09

A BT Provider szakemberei  tartottak előadást a Babeș-Bolyai Tudományegyetem Közgazdaság- és Gazdálkodástudományi Karának marketing alapképzéses és digitális marketing mesterszakos diákjai számára.

Alexandra Iacob, a BT Provider vállalat Salesforce Marketing Cloud platform szakembere, előadást tartott 2021. április 1-jén a Babeș-Bolyai Tudományegyetem Közgazdaság- és Gazdálkodástudományi Karának digitális marketing mesterszakos diákjai számára.

A szeminárium során Alexandra Iacob bemutatta a szegmentálás és a személyre szabás marketing-koncepciókat, valamint hogyan lehet ezeket a fogalmakat nagyon könnyen gyakorlatba ültetni a Salesforce Marketing Cloud felület segítségével. Ugyanakkor kiemelte a fogyasztói adatok szerepét a személyre szabott ajánlatok megfogalmazásában a multinacionális- és a KKV vállalatok számára egyaránt. Végül a digitális marketing karrier lehetőségei voltak bemutatva, figyelembe véve, hogy ezen a területen nagy hiány van a munkaerőpiacon.

Az előadás a digitális marketing mesterképzés integrált része, célja, hogy a képzés gyakorlatorientáltságát növelje, valamint lehetőséget nyújtson a diákok számára, hogy megismerkedjenek gyakorló szakemberekkel és a legújabb marketing technológiákkal . A BT Provider vállalat kiemelt szerepet tölt be ebben a folyamatban számos gyakorlati szemináriumot tartva a Salesforce és a Tableau platformokról úgy alapképzésen, mint mesterképzésen.

A jelen prezentációt megelőzően, Iuliu Vostinar tartott előadást március 22-én a harmadéves marketing szakos diákok számára az értékesítési folyamatról a Salesforce program segítségével.

Köszönjük a BT Provider-nek a szakmai támogatást!

Létrehozva: 2021/04/09

+