Sike Csanád, digitális marketing szakértő tartott előadást a Közgázon

Frissítve: 2020/10/19

Sike Csanád, digitális marketing szakértő tartott előadást az E-kereskedelmi marketing tantárgy keretében az első éves Digitális marketing mesterképzős diákoknak. Az előadásban bemutatásra kerültek az elektronikus kereskedelmi rendszerek, valamint a különböző digitális marketing szakértők, akik biztosítják ezeknek a rendszereknek a működését.

Ilyen szakemberek az adatelemzők, a PPC és SEO specialisták, copywriterek, affiliate marketing szakértők, newsletter és kommunikációs szakértők, webfejlesztők, designerek és nem utolsó sorban az integrátorok. Az előadás érdekességét és aktualitását a gyakorlati siker- és kudarc sztorik képezték, illetve a járványhelyzet által kialakult új piaci lehetőségek bemutatása.

Sike Csanád a Babeş-Bolyai Tudományegyetem Közgazdaság- és Gazdálkodástudományi Karának Marketing szakán végezte egyetemi tanulmányait 2004-ben. Ezt követően egyéni vállalkozásba kezdett. Jelenleg a Creasmart performance marketing ügynökség és az ospătarul.ro a food-marketplace cégek tulajdonosa. 

Ezúton szeretnénk köszönetet mondani Sike Csanádnak, hogy megosztotta a digitális marketing mesterképzős diákjainkkal a több mint 15 éves munkatapasztalatát. 

Létrehozva: 2020/10/19

+