Szolgáltatásmenedzsment esetverseny a 2024-es VIBE Fesztivállal

Frissítve: 2024/05/29

2024. május 23-án intézetünk 2. éves Menedzsment, illetve Pénzügy és bank szakirányos hallgatói mutatták be csapatban kidolgozott megoldásaikat az idei VIBE Fesztivál megszervezésére vonatkozóan. Az esettanulmány-versenyre Szolgáltatásmenedzsment tantárgy keretein belül került sor: a hallgatók 21 csapatot alkotva dolgoztak egy egyhetes esettanulmány-verseny során, melyet a VIBE Events Management Kft. képviselői értékeltek, kiválasztva a legjobb 11 megoldást hozó csapatot, akik a VIBE Events Management Kft. képviselői és partnerei számára mutathatták be megoldási javaslataikat.

A legjobb megoldást, valamint a leginnovatívabb ötleteket bemutató csapat tagjai Veres Boglárka, Vaida-Kozma András, Zonda Endre-István, Gál Dávid és Nagy Loránd voltak. A VIBE képviselői, Rés Konrád-Gergely, a fesztivál igazgatója, Rés-Lokodi Katalin, a fesztivál pénzügyi felelőse, valamint Bodnár Barbara, a fesztivál programfelelőse értékes gyakorlati tapasztalatokat és valós vállalati visszajelzéseket adtak a bemutató csapatoknak, ezzel is megerősítve a vállalati szféra és diákjaink közötti szakmai párbeszédet.

Az eseményt Kelemen Kincső, doktorandusz és dr. Szász Levente egyetemi tanár koordinálták.
Ezúton is köszönjük a VIBE Fesztiválnak intézetünk támogatását, valamint hogy szakmai tapasztalatukkal hozzájárultak a Menedzsment képzés gyakorlati jellegének fejlesztéséhez!

alt text

alt text

alt text

alt text

alt text

Létrehozva: 2024/05/29

+