Szolgáltatásmenedzsment esetverseny a VIBE Fesztivállal

Frissítve: 2023/05/25

2023. május 18-án intézetünk 2. éves, Menedzsment, illetve Pénzügy és bank szakirányos hallgatói mutatták be csapatban kidolgozott megoldásaikat az idei VIBE Fesztivál megszervezésére vonatkozóan. Az esettanulmány-versenyre Szolgáltatásmenedzsment tantárgy keretein belül került sor: a hallgatók 17 csapatot alkotva dolgoztak egy egyhetes esettanulmány-verseny során, melyet a VIBE Events Management Kft. képviselői értékeltek, kiválasztva a legjobb 10 megoldást hozó csapatot, akik a VIBE Events Management Kft. képviselői és partnerei számára mutathatták be megoldási javaslataikat.

Az esettanulmány-versenyen a legjobban teljesítő csapatok a VIBE által felajánlott ajándékcsomagban részesültek, a legjobb megoldást, valamint a leginnovatívabb ötleteket bemutató csapat tagjai Albert Zsófia, Bánffy Zsófia és Kondert Zsuzsa, pedig fesztivál bérletben részesültek. A VIBE képviselői, Rés Konrád-Gergely, a fesztivál igazgatója, Lokodi Katalin, a fesztivál pénzügyi felelőse, valamint Bodnár Barbara, a fesztivál programfelelőse, értékes gyakorlati tapasztalatokat és valós vállalati visszajelzéseket adtak a bemutató csapatoknak, ezzel is megerősítve a vállalati szféra és diákjaink közötti szakmai párbeszédet.

 

Az eseményt dr. Szász Levente és drd. Kelemen Kincső koordinálták.

 

Ezúton is köszönjük a VIBE Fesztiválnak intézetünk támogatását, valamint hogy szakmai tapasztalatukkal hozzájárultak a Menedzsment képzés gyakorlati jellegének fejlesztéséhez!

Létrehozva: 2023/05/25

+