TREASURE HUNT avagy Mikulás a Közgázon

Frissítve: 2021/11/30

Kedves első- vagy másodéves alapképzéses hallgatók! Meghívunk titeket játékos Mikulás programunkra, ami az egyetem épületében kerül megrendezésre!

Kedves első- vagy másodéves alapképzéses hallgatók a BBTE Közgazdaság- és Gazdálkodástudományi Karának magyar tagozatán!


Tanáraitok és néhány harmadéves társatok már levelet írt a Mikulásnak és az, hogy kívánságuk valóra váljon, rajtatok múlik! TITEKET szeretnének látni az egyetem épületén belül, betöltve a folyosókat és a termeket nevetéssel és az új generációk szellemével.
Ezennel elhívunk titeket egy estényi játékra, mely során megismerhetitek tanáraitokat, társaitokat, valamint furfangos rejtvények megfejtése és az elétek állított feladatok megoldása segítsegével megkereshetitek az elrejtett meglepetést az egyetem falain belül!

Hogy mire van szükségetek, hogy részt vehessetek a játékban? Egyszerű!
1. Alkossatok öt személyes csapatokat, melyeknek minden tagja alapképzéses első- vagy másodéves hallgató a BBTE Közgazdaság-és Gazdálkodástudományi Karának magyar tagozatán!
2. Ezután jelentkezzetek a játékra az eseményhez posztolt Google Kérdőívben, melyet csütörtökön du. 4-kor nyitunk meg!
A játékosok száma korlátozott, siessetek, hogy biztos helyetek legyen a Mikulás Labirintusában! Túljelentkezés esetén a jelentkezési időrendi sorrendjét vesszük figyelembe.
3. Jelenjetek meg december 6-án 19:00 órakor az egyetem épületénél, hogy kezdetét vehesse az idővel és egymással való versengés!
4. Emellett fontos tudni, hogy a rendezvényen való részvétel zöld igazolványhoz kötött, valamint kötelező a maszk viselése és a kellő távolság megtartása.

Dresscode: Viseljetek Mikulás sapkát, rénszarvas szarvat, vagy bármilyen, az ünnepekhez kapcsolható öltözéket a hangulat fenntartása érdekében!
Találkozzunk az egyetemen, és ne feledjétek, tanáraitok és társaitok kívánságának beteljesedése rajtatok múlik!

Létrehozva: 2021/11/30

+