Újabb nemzetközi siker! Második helyezés a debreceni menedzsment versenyen

Frissítve: 2021/05/19

Gyakorlati menedzsment tudását nemzetközi környezetben is kiválóan bizonyítva bravúros második helyezést ért el intézetünk másodéves, alapképzéses hallgatói csapata az elsőízben megszervezett debreceni esettanulmány-versenyen. Apetroae Lucas-Matteo (Gazdasági informatika), Ábrán Kinga-Réka (Pénzügy és Bank), Kovács Alpár-Botond (Menedzsment) és Martonos Magor-Tamás (Gazdasági informatika) egy olyan mezőnyben érte al a kiemelkedő eredményt, ahol számos más egyetem felsőbbéves hallgatókkal képviseltette magát. Gratulálunk!

2021. május 13-14-én került megrendezésre az I. Ács Antal Esettanulmány Megoldó Verseny a Debreceni Egyetem Gazdaságtudományi Kara szervezésében. Az egy fordulós, meghívásos versenyen hét, a régióban vezető, egyetem csapata vehetett részt.  A rendezvény a Cisco Webex online platformon volt megtartva.

A csapatoknak 10 órájuk volt, a Schaeffler Debrecen vállalat esettanulmányának megoldására, melyben a feladat célja a folyamatok egyszerűsítése, az üzemek optimális berendezése és a szervezeti struktúra átalakítása volt. Másnap egy 15 perces bemutató és 10 perces vita keretén belül kellett a csapatoknak prezentálniuk a megoldásaikat.

A kolozsvári Babeș-Bolyai Tudományegyetem Közgazdaság- és Gazdálkodástudomány Kar másodéves hallgatói kiváló második helyezést értek el.

A csapat felkészítő tanárai dr. Szász Levente, dr. Györfy Lehel-Zoltán, dr. Rácz Béla-Gergely, valamint Kelemen Kincső voltak.

Létrehozva: 2021/05/19

+