Utazás a SEO világába – keresőoptimalizálás előadás a Digitális marketing mesteri képzésen

Frissítve: 2021/04/22

2021. április 22-én 19:00 órától Király Attila, a SEO 365 cég alapítója előadást tart intézetünk Digitális marketing mesteri programján Utazás a SEO világába címmel.

A SEO a Search Engine Optimization avagy keresőoptimalizálás rövidítése, és napjaink egyik legaktuálisabb témája a digitális marketingben. A digitális marketing forradalmasította azt, ahogyan egy vállalkozás kialakítja a stratégiáját. A jelenlegi helyzetben csak az a cég tud helytállni a piaci versenyben, amely minden lehetőséget kihasznál. Mivel egyre több fogyasztó aktív az online környezetben, lényeges, hogy minden vállalkozás jelen legyen ott, ahol az esetleges vevőik a felkínált szolgáltatásokat és termékeket keresik: a keresőmotorokban! 

Miért fontos a keresőmotorokban való megjelenés?

A vásárlásra vonatkozó döntés előtt a felhasználók 89%-a a szükséges információkat itt keresi meg. Egy honlapon létrejött forgalom 64%-a organikus és csak 6%-a származik a reklámokból. Tehát a SEO technikákkal felépített, a Google keresőben való ötletes jelenlét hozzájárul a minőségi forgalom kialakításához, és automatikusan a profit növekedését eredményezi.

Te tudod, hogyan növelheted egy vállalkozás online potenciálját? Gyere, fedezd fel velünk!

Az előadás dr. Alt Mónika Anetta zoom linkjén érhető el. 
Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

A cég honlapja itt érhető el:   seo365.ro

Létrehozva: 2021/04/22

+