Közönségdíjat szereztek intézetünk hallgatói a washingtoni Georgetown University esettanulmány versenyén!

Frissítve: 2023/02/23

Kiváló teljesítményt nyújtottak hallgatóink az amerikai Georgetown University által szervezett nemzetközi esettanulmány versenyen Washington DC-ben, megszerezve ezúttal a verseny közönségdíját. A BBTE Közgazdaság- és Gazdálkodástudományi Magyar Intézetét képviselő négyfős csapat tagjai: Bugár Anna (Pénzügy és bank, 2. év), Székely Evelin (Gazdasági informatika, 3. év), Szekernyés Péter (Pénzügy és bank, 3. év), Szőke Dóra (Menedzsment, 3. év). A jó eredményt elérő kolozsvári csapat felkészítő tanárai dr. Szász Levente, dr. Györfy Lehel-Zoltán és dr. Rácz Béla-Gergely voltak.

A Georgetown University gazdasági kara, a McDonough School of Business által szervezett nemzetközi esettanulmány versenyre, a McDonough Business Strategy Challenge-re 2023. február 7-12. között került sor az egyesült államokbeli Washington DC-ben, amelyen összesen 18 amerikai, ázsiai és európai egyetem csapata vett részt. A résztvevő diákok egy non-profit szervezet, a Building Bridges Across the River számára kellett egy olyan átfogó stratégiát kidolgozzanak, amely biztosítja a szegregálódott társadalmi rétegek minél gyorsabban történő felzárkóztatását.

A kolozsvári hallgatók csoportjában a Calgary University csapata végzett első helyen, a második helyet az Ivey Business School szerezte meg.

Gratulálunk diákjainknak az elért nagyszerű eredményhez!

Létrehozva: 2023/02/23

+