Hollandiai esettanulmány-felkészítő lehetőség diákjaink számára - Rotterdam International Case Competition Bootcamp 2023

Frissítve: 2023/06/22

PÁLYÁZATI KIÍRÁS

Pályázat a Hollandiában működő Rotterdam International Case Academy “Rotterdam International Case Competition Bootcamp” programján való részvétel teljes körű támogatására.

Jelentkezési határidő: 2023. június 30. (14:00)

Támogatásra jogosultak: A BBTE Közgáz első és másodéves magyar tagozatos hallgatói

A teljes felhívás ITT található.

A pályázat kritériuma az angol nyelvtudás, illetve az előzetes esettanulmányi versenytapasztalat, amely lehet például: Középiskolások Üzleti Tanácsadó Versenye (KÜTV); Kolozsvári Egyetemista Esettanulmány Verseny (KEEV); bármely hivatalosan megszervezett regionális esettanulmány-verseny; bármely nemzetközi esettanulmány-verseny, stb.

A pályázati anyag az önéletrajz mellett, a jelen dokumentumhoz csatolt szakmai tesztben található rövid eset megoldását is kell tartalmazza. A megoldás egy három diából álló prezentációt feltételez, amelyet PDF formátumban kell benyújtani, illetve a megoldásról egy három perces bemutatót is be kell küldeni, amelyet videó formátumban kell elkészíteni, ahol a prezentáció és a beszélő egyszerre látszik (pl. Zoom segítségével felvett videó).

Pályázni 2023. június 30 (péntek), 14:00 óráig lehet, a csatolt eset megoldásával (PDF formátum és 3 perces bemutató videó), illetve egy angol nyelvű önéletrajz beküldésével. A kért anyagokat benyújtását a karolina.gabor@econ.ubbcluj.ro email címre várjuk (a dokumentumok neve kell tartalmazza a pályázó nevét is, pl. CsaládnévKeresztnévCV.pdf, CsaládnévKeresztnévESET.pdf). Az angol nyelvű önéletrajznak tartalmaznia kell:

  • a pályázó eddigi lezárt féléveinek tanulmányi eredményeit, féléves bontásban,
  • angol nyelvtudásának bizonyítékait (ha van),
  • és a gazdasági esettanulmány-versenyeken való részvételeit és eredményeit is (a versenyek egyetemi, országos, Kárpát-medencei vagy globális jellegének, valamint a hu.econ.ubbcluj.ro intézeti weboldal híradásait igazoló linkek feltüntetésével),

Nagyméretű fájl esetén fájlmegosztó (pl. Google Drive, Onedrive, Dropbox) link is beküldhető.

Igazoló dokumentumok pályázathoz való csatolása nem szükséges, viszont az Elbíráló Bizottság fenntartja a jogot, hogy az önéletrajzban szereplő (intézeti weboldal által nem igazolt) versenyeredményekről és az önéletrajzba esetlegesen belefoglalt angol nyelvvizsgákról igazoló dokumentumot kérjen az elbírálási időszakban e-mailen keresztül a pályázótól, 24 órás határidővel, valamint hogy a kari nyilvántartásban ellenőrizze a tanulmányi eredmények hitelességét.

Közeli eredmények esetén az Elbíráló Bizottság - későbbi időpontban rögzített - angol nyelvű interjú keretén belül (fizikai, vagy online formátumban) plusz információkat kérhet a legesélyesebb pályázóktól.

Létrehozva: 2023/06/22

+