Idén is vállalati partnerségben indul a három mesteri képzésünk

Frissítve: 2017/07/16

A Magyar Intézet három mesterképzése (Vállalati pénzügyi menedzsment, Marketing stratégiák és politikák, Vállalkozásmenedzsment) a 2017-2018-as tanévben is vállalatokkal együttműködésben kerül meghirdetésre. Az együttműködés keretében a partnervállalatok lehetőséget biztosítanak a felvételt nyert hallgatóknak részmunkaidős állásokra való jelentkezésre.

FELVÉTELI INFORMÁCIÓK

A tavaly elindított sikeres program folytatásaként a Magyar Intézet három mesterképzése (Vállalati pénzügyi menedzsment, Marketing stratégiák és politikák, Vállalkozásmenedzsment) a 2017-2018-as tanévben is vállalatokkal együttműködésben kerül meghirdetésre. Az együttműködés keretében a partnervállalatok lehetőséget biztosítanak a három mesteri képzés valamelyikére felvételt nyert hallgatóknak részmunkaidős állásokra való jelentkezésre, kolozsvári munkavégzéssel. A részmunkaidős állások meghirdetésére a júliusi és szemptemberi felvételit követően folyamatosan kerül sor.

A partnerkapcsolatok értelmében intézetünk összehangolja a délutáni mesteris órarendeket a többnyire délelőtti munkaprogramokkal, ezáltal lehetőséget biztosítva mind a vállalati, mind pedig az egyetemi programokon való részvételre. Az együttműködés keretein belül ezen felül közös szakgyakorlat programokat biztosítunk a partnervállalatokkal, valamint a képzés gyakorlatias jellegének biztosítása érdekében a vállalatokat az oktatás folyamatában is részt vesznek.

Jelenlegi partnereink a program indításában: OTP Bank Románia, Emerson, East Grain, Antares, E.on Business Services Cluj, Wolters Kluwer, Elite Conta, Dyntell Software. következő tanévre vonatkozó partnerlista folyamatosan bővül.

A gyakorlatias és piacorientált mesterképzések iránt érdeklődők további információkat itt találhatnak a képzéseinkről és a felvételi folyamatról: http://hu.econ.ubbcluj.ro/felveteli/felveteli-mesteri

A jelentkezők továbbá a magyar.intézet@econ.ubbcluj.ro e-mail címen, valamint az egyes mesteri képzések felelőseinél érdeklődhetnek.

Várjuk a Közgazdaság- és Gazdálkodástudományi Kar, valamint más karok vagy egyetemek alapképzéses programjainak végzős magyar diákjait a mesteri felvételikre!

 

Létrehozva: 2017/07/16

+